Verbouwingswerken

AD Delhaize Merksplas staat voor grote veranderingen en via deze weg willen we die natuurlijk graag met jullie delen.

Als jullie de afgelopen weken zijn komen winkelen, hebben jullie allicht al wel gemerkt dat er verbouwd gaat worden en de verbouwingen zijn inmiddels ook in gang getrapt met het klaarmaken van extra parkeerplaatsen, waar vroeger de weide was en de opbouw van de tijdelijke winkel. 

"De tent" zoals we onze tijdelijk winkel graag noemen, is inmiddels in volle opbouw en zal vanaf maandag 19/08 klaarstaan om u te verwelkomen voor al uw dagelijkse boodschappen en waar u een groot deel van uw vertrouwde assortiment kan terugvinden.

Zo'n tijdelijke winkel is natuurlijk wel iets kleiner, dus helaas gaan we tijdelijk afscheid nemen van bepaalde producten, die u de komende dagen nog aan sterk verminderde prijs kan aankopen.

Op 20 augustus beginnen dan de grote sloopwerken en wordt de huidige winkel volledig afgebroken om een nieuw gebouw te zetten. 

Er zal uiteraard nog steeds voldoende parkeerplaats zijn en u mag ook steeds parkeren op de vroegere weide. 

Met vragen kan u uiteraard steeds terecht bij ons personeel!

Inmiddels zijn er al vele stappen gezet en kan je zien dat de nieuwe winkel volop in opbouw is op de plaats van de oude winkel. De muren staan er, het dak ligt erop. Het begint allemaal stilletjes aan vorm te krijgen en dit is leuk om te zien. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contacteer ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x