Over ons

Welkom op gloednieuwe website van uw AD Delhaize in Merksplas.

Via deze weg houden we graag op de hoogte van nieuwste nieuwtjes, spaaracties en producten. 

Verbouwingen

Momenteel zijn er grootse verbouwingswerken aan de gang om uw AD Delhaize Merksplas verder uit te bouwen en te vernieuwen. Van juli tot en met november zal de huidige winkel volledig gesloopt worden, nemen we onze intrek in "een tent", een tijdelijke winkel, die u terugvindt op onze parking en zal er een volledig nieuw gebouw opgebouwd worden. 

Zoals u op onze parking kan zien, zijn de eerste werken ondertussen begonnen, met het begin van een nieuwe parking en de opbouw van de tijdelijke winkel, waar we u vanaf 19 augustus graag verwelkomen. In onze tijdelijke winkel vindt u uiteraard nog een groot deel van uw vertrouwde producten terug, maar helaas is er niet voldoende plaats om alle producten mee te nemen. De producten die tijdelijk uit ons assortiment verdwijnen, zullen de komende dagen nog aan sterk verminderde prijs verkrijgbaar zijn in de winkel.

Alle updates in verband met de verbouwingen zal u kunnen terugvinden op onze nieuwspagina en op onze facebookpagina.

Ons team

Ons team is een mooie mix van jong en oud. Al onze ervaren medewerkers staan steeds paraat om u te helpen met al uw vragen over onze producten en onze winkel. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contacteer ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x